gallery/img_6535

Waarom Gouden Herinneringen

In een wereld waarin we steeds individualistischer worden, krijgen we ook meer behoefte aan een gevoel van ‘samen zijn’, ergens bij horen. Gouden Herinneringen streeft ernaar familie, vrienden en kennissen dichter tot elkaar te brengen, een gesprek op gang te brengen en een herinnering te creëren die voortleeft. Maar ook juist een wereld te creëren waarin jij weet dat je er mag zijn en dat jouw verhaal ertoe doet. 

 

Iedereen heeft een verhaal te vertellen en het zijn vaak de herinneringen aan die verhalen die het leven zo mooi maken. Natuurlijk zijn niet alle verhalen rozengeur en maneschijn. We hebben allemaal verdrietige en pijnlijke dingen meegemaakt in ons leven of dingen gedaan waar we niet trots op zijn. Maar we hebben ook veel mooie en liefdevolle herinneringen waar we met plezier aan terugdenken en die ons een goed gevoel geven. Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Soms groot, soms klein. Maar iedereen is de moeite waard om gehoord te worden. 

 

Vraag jezelf:
Wie zijn verhaal wil jij horen?
Of welk verhaal wil jij graag zélf vertellen?’ 

 

Wat weet je nou echt van de mensen die je dierbaar zijn? Wat weet jij bijvoorbeeld over je opa, oma, vader of moeder? Hoe hun jeugd was, hoe ze elkaar hebben leren kennen, wat hun angsten en dromen nog zijn? Of wat wil jij zelf nog vertellen, welke verhalen vind jij belangrijk om te laten horen of om niet verloren te laten gaan? Het delen van herinneringen is kostbaar. Het zal je ontroeren, verwonderen en een gevoel geven van ergens bij horen. De emotionele waarde van een boek met herinneringen is onbetaalbaar.

 

 

 

 

 

Belangrijk is niet alleen de weg die je gaat 
maar ook het spoor dat je achterlaat. 
Geluk vermenigvuldigt zich
als het gedeeld wordt met anderen.
gallery/img_6539