Voor wie

Als je iets wilt doorgeven of wilt vertellen

Gouden Herinneringen helpt je wanneer je iets door wilt geven aan andere generaties, zoals je familiegeschiedenis, belangrijke levenslessen of inzichten die je wilt delen. Het kan ook een manier zijn om de balans in je leven op te maken of om anderen deelgenoot te maken van ingrijpende gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Het gaat om herinneren en herinnerd worden en daarmee iets tastbaars nalaten.

 

Als je het verhaal van een dierbare wilt horen

Dit kan het verhaal zijn van je opa, oma, vader of moeder. Want wat weet je nou echt van de mensen die je dierbaar zijn? Wat weet je bijvoorbeeld over je opa en oma? Hoe hun jeugd was, hoe ze elkaar hebben leren kennen, wat hun angsten of dromen nog zijn? Door het delen van zulke verhalen worden kostbare herinneringen gecreëerd. Herinneringen die je zullen ontroeren, verwonderen en een gevoel van verbondenheid geven. 

 

Als je een dierbare verloren hebt

Gouden Herinneringen is er voor iedereen die zijn of haar herinneringen wil koesteren. Als je (plots) iemand verloren hebt en behoefte hebt aan een bijzondere herinnering. Door de verhalen van familie en vrienden op te maken, laten we degene die gestorven is, voortleven in onze herinneringen. Deze verhalen bundelen we samen met foto’s in een mooi boek om zo een speciale, tastbare herinnering achter te laten voor partner, kinderen of ouders.

 

Als je iets te vieren hebt

Het leven mag gevierd worden! Een speciale gebeurtenis of een feest zoals een bruiloft, een verjaardag of wanneer iemand met pensioen gaat, is een mooi moment om je verhalen te delen. Foto’s worden er meestal genoeg gemaakt tijdens feestelijke gebeurtenissen maar de persoonlijke verhalen worden zelden vastgelegd. Gouden Herinneringen zorgt ervoor dat zowel de verhalen als de foto’s een mooi plekje krijgen zodat de herinnering op een mooie manier bewaard kan blijven. 

 

Geluk vermenigvuldigt zich
als het gedeeld wordt met anderen.
Samen iets moois creëren door herinneringen te delen die je verwonderen, ontroeren en een beetje gelukkiger maken.

 

Gouden Herinneringen wil jou iets tastbaars geven,
iets met emotionele waarde
waar je nog lang van kunt genieten.
gallery/img_6605
gallery/680795438-612x612